Konaklama ve Ulaşım

Antalya ili dışından Değerlendirme Kurulunca sergilenmesi uygun görülecek proje önerilerinden sadece Antalya ili dışından katılımlarda ekipli proje de dahil her bir proje için maksimum bir kişinin konaklama ve ulaşım masrafı karşılanacaktır.

Ulaşım belgelerinin beyanı Antalya Teknokent tarafından etkinlik günü sonrasında belirtilen belli bir tarihe kadar istenecektir. Söz konusu belgelerin bu tarihe kadar gönderimi sonucu ödemeler yapılacak olup tarih aşımı sonrasında gelen belgelerin ödemelerinden Antalya Teknokent sorumlu olmayacaktır.

Proje fikriyle katılacak kişilere ait uçak, tren, otobüs, gemi ile yapılan şehirlerarası ekonomi sınıfı ulaşım giderlerinin tamamı, konaklama giderinin ise 100 TL’si karşılanacaktır.

Değerlendirme neticesinde sergilenmesi uygun görülen projenin, onaylanan her bir proje kapsamında katılımcı olarak konaklama bilgilerini check in/out günleri bazında aynı şekilde konaklama-ulaşım bilgileri ile iletilecektir.

Bunun dışında ara ulaşım talepleri (Havaş, şehir içi, Antalya içi ulaşım bedeli, taksi, şahsi araçla katılımlarda yakıt bedeli) karşılanmamaktadır.

Eklenme tarihi :27.09.2023 09:25:17
Son güncelleme : 4.10.2023 14:20:25